Over mij

arnedejong.nl

Ik ben een creatieve freelance designer die zich richt op branding, digitale vormgeving en website creatie. Ik benader design vanuit het gebruikersperspectief. Mijn grootste focus ligt in het ontwerpen van designs die nuttig, bruikbaar én mooi zijn. Mijn doel is om samen kwaliteit én herkenbaarheid te creëren. In het werk wat ik maak wil ik een eigen herkenbare stijl creëren. En er voor zorgen dat mensen bekend worden met mijn werk. Ik haal energie uit het vertellen van verhalen in beeld, in de vorm van digitale media. Een goede visuele branding vertelt het verhaal achter een bedrijf.

Sinds 2019 zet ik mijn expertises in om merken, bedrijven en organisaties te helpen. Dit doe ik door verhalen visueel te maken.

Ben ik wat u zoekt?

Expertises

Diensten

Een aantrekkelijk design is doorslaggevend voor de eerste indruk die jouw doelgroep krijgt van jouw bedrijf. Ik creëer volledige huisstijlen die de identiteit van jouw organisatie uitstralen.

Ik ontwikkel websites waarbij de gebruikers centraal staan.

Contentmanagement

Een eindproduct verdient sterke content. Dit doe ik door middel van (SEO) teksten, fotografie, illustraties, of animaties. Ik ondersteun en adviseer graag over de juiste content van het eindproduct.

Drukwerk

Ik help je graag bij het bedenken van de media uiting.

Social media

Een groot deel van ons publiek bereiken we tegenwoordig op social media. Ik help jouw organisatie op weg met het opstarten van social media accounts en voorzie deze van content.

Samen sterk!

Samenwerkingen

reviews

Referenties

Enige tijd met Arne samen mogen werken. Weet de juiste vragen te stellen om tot het juiste ontwerp te komen. Arne zien werken aan diverse logo’s en website. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een designer welke denkt vanuit de opdrachtgever en daardoor tot fantastische resultaten weet te komen. We hebben een mooi resultaat neergezet voor Ambachtelijke vloeren.